קורס מרוכז בניהול חדשנות במזון

קורס בניהול חדשנות במזון בעולם בו העתידנות נמצאת בהווה והחדשנות פורצת גבולות, עולם בו אנו נדרשים "להמציא את הגלגל" מחדש - בואו להיות חלק מהעתיד. בקורס ניהול בחדשנות תוכלו למצוא בין הנושאים חדשנות מבט על, הדרך החדשה לחדשנות, קריאטיב ופיתוח.

נושאי הקורס:

חדשנות מבט על

* הדרך החדשה לחדשנות

* קריאיטיב - חשיבה יצירתית

* פיתוח

 

מתכונת הקורס:

פרונטאלית | מפגש אחד | בין השעות 9:30 - 16:30 

מועד הקורס: 31.7.2023 | התאחדות התעשיינים, המרד 29 תל אביב, קומה 16 אולם מושביץ'

עלות הקורס למשתתף: 280 ש"ח + מע"מ

להרשמה ופרטים נוספים לחץ כאן

לסיליבוס הקורס 

 

הקורס יועבר על ידי חברת "חדשנות מעשית"  

חדשנות מעשית הינה חברה לייזום ופיתוח מנועי צמיחה עבור התעשיה המסורתית – מוצרים ושירותים המושקים לראשונה בעולם, מביאים איתם מכירות חדשות ורווחיות חדשה ומגדילים את ערך החברות ושוויין.

מייסדת החברה ומנכ"לית - טל לייזר.
בעברה, כסמנכ"לית שיווק בחברות מזון כגון שמן תעשיות וזוגלובק, הובילה מגוון תהליכי חדשנות בעלי השפעה ניכרת על התעשייה.
לפני מעל עשור הקימה את חברת חדשנות מעשית, מחברות החדשנות המובילות בישראל, מומחית בהכנסת חדשנות פורצת דרך לחברות וזוכה להכרה בארץ ובעולם.