מפגש MEETUP בנושא חומרי גלם חדשניים 2.11.2021
אנו שמחים להזמינכם למפגש מיטאפ במסגרת פורום חדשנות של איגוד תעשיות המזון, בהתאחדות התעשיינים
המפגש יעסוק בנושא של חומרי גלם חדשניים, אתגרים, חסמים ופתרונות
!!נשמח לראותכם
9:30 – 10:00 התכנסות וכיבוד קל
10:00 – 10:15 דברי פתיחה- יו"ר פורום חדשנות דורון זילברשטיין, מנכ"ל יוניליוור פודסלושיינס, Managing Director UFS
מנהלת תחום מזון ופודטק במכון הייצוא, עדי טייכר
10:30 – 10:15 ד"ר אופיר בנימין, מרצה בכיר וחוקר בתחום החלבון האלטרנטיבי וחישת מזון, החוג למדעי המזון, המכללה האקדמית תל-חי
10:30 - 11:00 Andrew Russell - Science & Technology Director, Foods & Refreshment, Unilever
האתגרים הגלובליים במיקור חומרי גלם ועל הכיוונים המרכזיים לפתרונות בתעשיית המזון
רונית אשל, מנהלת אסטרטגיה ופיתוח עסקי בזירת ייצור מתקדם ברשות החדשנות, קידום בחדשנות בתעשיית הייצור
11:05 – 12:05 היכרות עם חברות וסטרטאפים בתחום חומרי גלם חדשניים (רשימת החברות המשתתפות תתפרסם בקרוב)
12:05 – 13:00 מינגילינג וסיום
נשמח לראותכם!!!
ההשתתפות מותנית בהצגת התו הירוק ועטיית מסכה
יו"ר פורום חדשנות דורון זילברשטיין, מנכ"ל יוניליוור פודסלושיינס, Managing Director UFS
עדי טייכר, מנהלת תחום מזון ופודטק במכון הייצוא
ד"ר אופיר בנימין, מרצה בכיר וחוקר בתחום החלבון האלטרנטיבי וחישת מזון, החוג למדעי המזון, המכללה האקדמית תל-חי
10:15 – 10:45 Andrew Russell - Science & Technology Director, Foods & Refreshment, Unilever
רונית אשל, מנהלת אסטרטגיה ופיתוח עסקי בזירת ייצור מתקדם ברשות החדשנות, קידום בחדשנות בתעשיית בייצור
| הצהרת פרטיות | תנאי שימוש באתר | הצהרת נגישות | מפת אתר |
כל הזכויות שמורות להתאחדות התעשיינים בישראל,רח' המרד 29, ת"א, ת"ד 50022, מיקוד 6150001
אנו עושים שימוש ב"עוגיות" (Cookies) על מנת לשפר את השירותים שאנו מעניקים לך וכדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות. בשימוש באתר אתה מסכים כי נעשה שימוש ב"עוגיות". לפרטים נוספים, לרבות אודות שינוי ההגדרות הנוגעות לשימוש ב"עוגיות", ראה את מדיניות הפרטיות שבאתר