כידוע לכם, החל מיום 1.1.2023 נכנסה לתוקף רפורמת היבוא ואימוץ ההוראות האירופאיות במזון.
לאורך התהליך פעל איגוד תעשיות המזון כי תהיה סימטריה בדרישות הרגולטוריות בין יצרן מזון מקומי לבין יבואן.
בימים אלו אנו מצויים בתקופת מעבר בה חל גם הדין הישראלי שהיה נהוג עד כה וגם ההוראות המאומצות במזהמים,
זאת תוך חובה על היצרן (או היבואן) לעדכן את שירות המזון הארצי האם ימשיך לעמוד בדין הקיים במהלך השנה הנוכחית.
בנוסף, יצרן מקומי יהיה מחויב בהטמעת מערכת בטיחות ואיכות מזון (HACCP) לא יאוחר מיום 31.7.2026.
איגוד תעשיות המזון ומרחב דרום מזמינים אתכם למפגש מקצועי בנושא, זאת במטרה ללוות כל אחד ואחת מכם בתהליך זה.
מנכ"לים, מנהלי מפעלים, אנשי רגולציה, טכנולוגי מזון, מנהלי איכות ובטיחות.
אברהם מימון, יו"ר מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים
אביב חצבני , מנהל איגוד תעשיית המזון בהתאחדות התעשיינים
בכירי נציגי משרד הבריאות
הצגת תוכנית ליווי אישורי HACCP וטיפים ראשוניים
לפרטים נוספים: שיר קורקין, מרחב דרום | 052-6777872 | shirk@industry.org.il
| הצהרת פרטיות | תנאי שימוש באתר | הצהרת נגישות | מפת אתר |
כל הזכויות שמורות להתאחדות התעשיינים בישראל,רח' המרד 29, ת"א, ת"ד 50022, מיקוד 6150001
אנו עושים שימוש ב"עוגיות" (Cookies) על מנת לשפר את השירותים שאנו מעניקים לך וכדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות. בשימוש באתר אתה מסכים כי נעשה שימוש ב"עוגיות". לפרטים נוספים, לרבות אודות שינוי ההגדרות הנוגעות לשימוש ב"עוגיות", ראה את מדיניות הפרטיות שבאתר