קורס מרוכז ניהול חדשנות במזון

בעולם בו העתידנות נמצאת בהווה והחדשנות פורצת גבולות, עולם בו אנו נדרשים "להמציא את הגלגל" מחדש - בואו להיות חלק מהעתיד. הנושאים שנדבר עליהם בקורס ניהול בחדשנות: חדשנות מבט על, הדרך החדשה לחדשנות, סדנת קריאטיב וחשיבה יצירתית ו"עשה ואל תעשה" בתהליך הפיתוח

קהל יעד:

משתתפים בתפקידי ניהול, טכנולוג.ית מזון, בקרת הבטחת איכות, מנהל.ת חדשנות בחברה ולכל מי שרוצה לדעת קצת על העתיד 

 

נושאי הקורס:

חדשנות מבט על

* הדרך החדשה לחדשנות

* קריאיטיב - חשיבה יצירתית

* פיתוח

 

 

מתכונת הקורס:

פרונטאלית | מפגש אחד | בין השעות 9:30 - 16:30 

מועד הקורס: 31.7.2023 | התאחדות התעשיינים, המרד 29 תל אביב, קומה 16 אולם מושביץ'

עלות הקורס למשתתף: 280 ש"ח + מע"מ

במהלך הקורס תוכלו להיות מבין הראשונים הטועמים מזון חדש מחברות פודטק:

Ornat Food Industries Ltd

MAMAY

Omaiko

ReBind Food

Yarok Micro Bio

(חלקם ממרגלית סטארטאפ סיטי גליל)

 

חברי הקרן ההדדית, זכאים לסבסוד הכשרה זו למידע נוסף>> לחצו.

* דמי ביטולביטול עד 10 ימים לפני מועד הקורס אינו כרוך בעלות, ביטול לאחר מועד זה כרוך ב20%  מהעלות. ביטול  ביום פתיחת הקורס ואילך יחויב במחיר מלא של עלות הקורס.

 

הקורס יועבר על ידי חברת "חדשנות מעשית"  

חדשנות מעשית הינה חברה לייזום ופיתוח מנועי צמיחה עבור התעשיה המסורתית – מוצרים ושירותים המושקים לראשונה בעולם, מביאים איתם מכירות חדשות ורווחיות חדשה ומגדילים את ערך החברות ושוויין.

מייסדת החברה ומנכ"לית - טל לייזר.
בעברה, כסמנכ"לית שיווק בחברות מזון כגון שמן תעשיות וזוגלובק, הובילה מגוון תהליכי חדשנות בעלי השפעה ניכרת על התעשייה.
לפני מעל עשור הקימה את חברת חדשנות מעשית, מחברות החדשנות המובילות בישראל, מומחית בהכנסת חדשנות פורצת דרך לחברות וזוכה להכרה בארץ ובעולם.