מפגש פורום מנכ"לים הראשון לשנת 2021
המפגש יתקיים ב"מילק אנד האני" - מפעל הוויסקי עטור הפרסים ויכלול
סיור במפעל וטעימות וויסקי
ואת הרצאתה המרתקת של פרופ' ורדה שלו בנושא בו בינה מלאכותית
וביג דאטה מסייעים בפרסונליזציה
יו"ר איגוד תעשיות המזון דודי מנביץ ומנהלת איגוד המזון עו"ד גליה שגיא
טעימות וויסקי והרצאה קצרה על המפעל החדשני והתנהלות בימי קורונה
על ההכרח ביצירת חדשנות בכל תחום: גם בתחומים שמרניים. על האופן בו בינה מלאכותית וביג דאטה מסייעים בפרסונליזציה
פרופ ורדה שלו - חוקרת ויזמת בתחום הביגדאטה ברפואה תספר על ההשפעה העצומה של ביגדאטה על הרפואה
מחכים לראותכם
| הצהרת פרטיות | תנאי שימוש באתר | הצהרת נגישות | מפת אתר |
כל הזכויות שמורות להתאחדות התעשיינים בישראל,רח' המרד 29, ת"א, ת"ד 50022, מיקוד 6150001
אנו עושים שימוש ב"עוגיות" (Cookies) על מנת לשפר את השירותים שאנו מעניקים לך וכדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות. בשימוש באתר אתה מסכים כי נעשה שימוש ב"עוגיות". לפרטים נוספים, לרבות אודות שינוי ההגדרות הנוגעות לשימוש ב"עוגיות", ראה את מדיניות הפרטיות שבאתר